avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executor judecatoresc;poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executor judecatoresc;poprire

In 2011 mi s-a pus proprire pe salariu de 1/3 din venit.
In 2014 am achita, dar executorul nu vrea sa-mi dea la mana si-mi mai pretinde inca jumatate din suma, dobanzi nefixate in infiintarea propririi, pe motivul ca am achitat putin pe luna.
Acum va intreb? ce vina am eu ca nu am avut salariul mare, el a fixat procentul pe care eu l-am platit luna de luna. Si de ce ma informeaza acum cand am terminat de plata?
Cum sa-l oblig sa-mi dea la mana ca am terminat de plata.
Mentionez faptul ca, bani s-au virat in contul lui si nu al bancii, dar acesta era trecut in infiintarea propririi.
Va rog sa ma ajutati.

Alte discuții în legătură

Executare silită - proprire ing AndPopescu92 AndPopescu92 Buna ziua, Am următoarea problema. Am 3 Executari silite cu propriri atât la angajator cat si la banca. Propriri ce au început să aibă efect de luna ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un raspuns ! valisanda valisanda Cum imi pot lua banii inapoi pe care banca la care am contul de salarii mi i-a virat catre o alta banca la care am estanta, bani pe care au zis ca nu ii vor ... (vezi toată discuția)
Credite yoona yoona Cine vrea sa ma ajute? Am primit la servici o proprire de la o banca unde am un credit de 6.212,00 lei ,pt care nu am reusit sa mai platesc rata din august ... (vezi toată discuția)