Cum imi pot lua banii inapoi pe care banca la care am contul de salarii
mi i-a virat catre o alta banca la care am estanta, bani pe care au zis ca nu ii vor vira . Acest rest de bani reprezinta o treime din salariul care mi-a fost pus in cont, salariu care este deja injumatatit prin alte propriri direct de angajator. Mentionez ca am dus bancii o adeverinta semnata,parafata de catre angajatorul care este bugetar si in care se arata ca mi se opreste deja jumatate din salariu. Banca nu a vrut sa-mi ia in considerare acest lucru dandu-mi o copie dupa hartia de la executor, executor care nu a facut inca nici o adresa catre angajator referitor la o eventuala proprire. Am intrat acum in a 3 a luna in care banca imi opreste acesti bani, de care am mare nevoie avand de achitat un credit ipotecar.
Imi mai pot recupera acesti bani sau nu' ? Daca da ce ar trebui sa fac?
cel mai bine ar fi sa va duceti Dvs la executor cu hartia de la angajator sa nu va mai opreasca de acum inainte banii (banca trebuie sa faca ce cere executorul, nu la banca trebuia sa duceti adeverinta). daca nu este de acord, contactati un avocat si se va rezolva aceasta problema in justitie.
eu zic ca banii luati deja sa ii lasati ca fiind platile unei datorii. nu are rost sa dati bani pe avocat pentru ca banii nu sunt aruncati pe geam ci tot pe plata unei datorii a Dvs.