avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat

Buna ziua,
Am un PFA infiintat, si care are activitate la beneficiar. Mai tarziu, datorita unor clienti a trebuit sa-mi infiintez si un SRL acesta fiind singurul beneficiar al PFA-ului. Ambele PFA si SRL au sediul la un apartament. Firma SRL are Punct de Lucru la alta locatie pe baza unui contract de comodat intre proprietarul spatiului acela (care este si proprietarul celor doua firme (SRL si PFA). In aceasta situatie, pot sa inchei un contract de comodat intre SRL si PFA? Adica, comodatarul poate deveni comodant? Cum prevede legea in aceasta situatie? PFA-ul, SRL-ul si proprietarul, reprezinta in realitate aceeasi persoana. Este o situatie aiurea in care am ajuns dintr-o neglijenta si care va trebui s-o rezolv cat mai repede.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sediu social elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa imi deschid un SRL. Pentru sediul social pot sa inchei contract de comodat intre mine - ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa marioarasimion marioarasimion Buna ziua , Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie: Sunt PFA si imi desfasor activitatea intr-un spatiu obtinut prin comodat de la un SRL. Prin urmare ... (vezi toată discuția)
Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)