avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat sediu social

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa imi deschid un SRL. Pentru sediul social pot sa inchei contract de comodat intre mine - proprietarul imobilului si firma in curs de constituire al carei reprezentant sunt? Daca da, voi semna atat la comodant cat si la comodatar?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 09:22, 25 Aprilie 2012
da..
dar la beneficiar puneti si stampila firmei..
Da, asa veti semna, pe de o parta ca si comodant -daca sunteti singurul proprietar al imobilului pe care vreti sa-l dati in folosinta gratuita firmei la care sunteti asociat sau administrator , in calitate de comodatar.
Multumec pentru raspuns.
SRL-ul este in curs de constituire, deci inca nu are stampila.
Da. Sa mentionati in contractul de comodat, partea din imobil unde va fi sediul social, spre exemplu camera 1. Sediul social va fi fara activitate, intrucat, in caz contrar, trebuie schimbata destinatia spatiului, din spatiu de locuit, in spatiu comercial.
Nu este necesara stampila.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
Cornelia Tulpan, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat angelica36 angelica36 buna ziua! am si eu o intrebare vreau sa imi fac o firma, pot sa fac contract de comodat intre mine si sotul meu pe apartamentul in care locuim pt a-mi face ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, am cateva nelamuriri in legatura cu incheierea contractului de comodat pentru sediul social al unei firme. Am inteles ca acesta poate fi redactat ... (vezi toată discuția)