avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrare in concediu crestere copil, dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrare in concediu crestere copil, dupa somaj

buna ziua,

ma aflu in urmatoarea situatie: beneficiez de somaj pana in 27. sept .2014, avand ca data probabila de nastere a celui de-al doilea copil, 28.sept .2014.
intrebari
1. care este procedura, ce acte si unde trebuie depuse pentru a intra in concediu de crestere copil?
2.cu cat timp inainte trebuie sa.i instiintez pe cei de la somaj ca sunt insarcinata ?
3. avand in vedere ca inainte de somaj am beneficiat tot de indemnizatie de CC, cum fac dovada veniturilor anterioare? cine imi elibereaza fisa de venituri?
4. in luna martie 2014 (ultima luna de CC) am susutinut si lucrarea de dizertatie. imi ajuta cu ceva acest fapt, privitor la valoarea indemnizatiei?

va multumesc anticipat,
silvia c.

Alte discuții în legătură

Intrare in concediu crestere copil, dupa somaj silviacorniencu silviacorniencu buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: beneficiez de somaj pana in 27. sept .2014, avand ca data probabila de nastere a celui de-al doilea copil, ... (vezi toată discuția)
Documente necesare intrare in ccc2, dupa somaj Cylvya Cylvya buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: am iesit din ccc1, am continuat cu somaj, actualmente ma aflu in prenatal, urmand sa intru in postnatal, ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate stimulent de insertie daca in momentul intrarii in ccc eram in somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua, In anul 2014, am avut urmatoarea situatie: \"Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)