avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces-contencios adm
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces-contencios adm

Am un proces pe rol cu o şcoală, fiindcă nu am primit acordul acesteia (al Consiliului de Administraţie) de a ma transfera pe 9 ore pe care aceştia le-au scos la ISJ. Am primit până acum mai multe întâmpinări prin care încearcă să justifice dezacordul. La rândul meu, am trimis instanţei răspuns la intampinări lor . Cineva m-a sfătuit să nu mai răspund la ultima întâmpinare pentru că ei nu încearcă decât să tragă de timp. Ce se va intâmpla dacă nu merg mai departe?Vor stabili un termen în instantă?Menţionez că procesul a început din octombrie 2013.

Cel mai recent răspuns: Morisa , utilizator 20:41, 19 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere apel mihaela_h mihaela_h Buna ziua Am fost sancționată disciplinar de școala unde lucrez cu avertisment scris. Am contestat sancțiunea primită la Colegiul de ... (vezi toată discuția)
Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea metodologiei de mobilitate a personalului didactic dsb dsb Buna ziua, Am 5 dileme... 1. la scoala la care predau de 9 ani de zile (de 2 ani detasata), cu al 3lea director prim diferit, nu s-au publicat 11 ore de ... (vezi toată discuția)