Buna ziua
Am fost sancționată disciplinar de școala unde lucrez cu avertisment scris. Am contestat sancțiunea primită la Colegiul de disciplină de pe lângă ISJ care a menținut sancțiunea. (Am prezentat situația
www.avocatnet.ro/content/for... )
Am contestat decizia de sanctionare în instanță și decizia a fost anulată - nu respectă art. 252, alin 2 lit. b și c din Codul muncii. Nici nu s-a mai discutat faptul că nu s-a respectat procedura de cercetare disciplinară în școală și la Colegiul de disciplină.
Hotărârea instanței a fost atacată cu apel doar de ISJ, unitatea școlară nu a depus apelul.
Am primit documentele (apelul) de la Curtea de Apel în data de 10 iulie 2014. Termenul de depunere a întâmpinării este de 15 zile de la primirea comunicării. Avocata care mă reprezintă este plecată în concediu.
Aș vrea să știu:
1. Care este data limită până la care trebuie să trimit întâmpinarea (cum se numără cele 15 zile).
2. Dacă școala nu a depus apel, atunci decizia de sancționare emisă de școală rămâne anulată și trebuie să contest doar hotărârea Colegiului de disciplină de la IȘJ?
3. În cazul în care apelez la un alt avocat (doamna avocat care m-a reprezentat până acum este în concediu) și voi solicita plata cheltuielilor de judecată vor fi luate în considerare numai cheltuielile de judecată ale noului avocat?
Vă mulțumesc!