avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestare decizie de sanctionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestare decizie de sanctionare

La examenul de bacalaureat din anul 2009 am fost sanctionat de Inspectoratul Scolar Judetean. Am depus contestatie in termen legal la Colegiul de Disciplina al ISJ, fara a primi niciun raspuns.
Acum, dupa mai bine de 1 an, vreau sa trec la treapta urmatoare de salarizare (indeplinesc conditiile de vechime si calificativ), dar cineva din Consiliul de Administratie al scolii isi aminteste de sanctiune si nu primesc avizul CA pentru a-mi putea modifica nivelul de incadrare.
Mentionez ca sanctiunea nu s-a aplicat niciodata.
Care ar fi iesirea din aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters161342 , utilizator 20:27, 8 Decembrie 2010
Atacati mai departe decizia de a nu beneficia de treapa urmatoare de salarizare ...
freeelis a scris:

Atacati mai departe decizia de a nu beneficia de treapa urmatoare de salarizare ...

Nu am primit nicio decizie in acest sens, dar conducerea scolii nu stie cum sa solutioneze situatia fara o decizie de ridicare a sanctiunii.
Depuneti o sesizare la Ministerul Educatiei - Directia de control si juridic si explicati-le situatia ...
Din moment ce sanctiunea nu s-a aplicat .........ce sa ridice?
Daniela SANDU a scris:

Din moment ce sanctiunea nu s-a aplicat .........ce sa ridice?

Intrebarea dumneavoastra este justificata.
Dar care ar fi argumentul legal prin care sa conving conducerea scolii ca sanctiunea nu are nici un efect din moment ce nu s-a pus in aplicare?

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie-sanctiune contest_decizie contest_decizie Derularea evenimentelor: 16.05.2014/declaratii depuse la secretariatul scolii si in aceeasi zi [b]sesizare catre Consiliul de administratie din partea ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie sanctionare angajat dupa contestarea in instanta cristina69 cristina69 Buna ziua. Am urmatoarea speta: Un angajat al unei societati X a avut abateri disciplinare fapt ce a determinat cercetarea disciplinara a acestuia, in urma ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa primesc raportul comisiei de disciplina? marianapruteanu marianapruteanu In urma unei reclamatii am fost sanctionata de catre comisia de disciplina din scoala, cu observatie scrisa.Solicitand conducerii scolii copie de pe raportul ... (vezi toată discuția)