avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Dividende electrica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Dividende electrica

Buna ziua.
Din cate stiu societatile controlate de stat sunt obligate sa distribuie 50% din profit ca dividend. Din cate am citit pe internet sunt scoase la licitatie 51% din actiunile Electrica. In acest caz, dupa privatizare, Electrica va mai fi obligata sa distribuie dividende, avand in vedere ca statul mai are 49% actiuni?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Adevărul despre dividende. oprea benone oprea benone Se știe că în urma preluării de către grupul japonez Nidec a societății ANA IMEP - Pitești , aceasta a devenit NIDEC MOTOR CORPORATION ROMANIA S.A. ... (vezi toată discuția)
Profit microintreprindere laviluca laviluca Buna seara, Profitul unei microintreprinderi este egal cu Venituri - Cheltuieli (indiferent daca sunt deductibile sau nedeductibile)? Nelamurirea mea este ... (vezi toată discuția)