avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... transport palinca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

transport palinca

Buna ziua. Imi puteti spune va rog care este cantitatea maxima legala de alcool pe care o pot transporta cu mine fie cu masina, autocarul sau trenul?
p.s. am auzit ceva in genul a 200 de litrii...
Cel mai recent răspuns: ashur , utilizator 14:05, 20 Iunie 2014
In spatiul Schengen nu aveti voie sa transportati palinca daca nu respectati prevederile comerciale ale UE. Ceea ce inseamna in general ca palinca de casa este marfa de contrabanda.
pe plan intern cata cantitate am voie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool.cantitate. nadia_odagiu nadia_odagiu Salut. Spuneti mi, va rog, cu cat alcool am voie sa trec din Republica Moldova in Romania? Stiu ca poti trece diferite cantitati, in functie de procentul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare tutun vrac- care este pedeapsa prevazuta de lege? ini2015 ini2015 buna ziua am si eu o mica problema... am fost prins in timp ce incercam sa vand un kg de tutun vrac, imi poate spune cineva care sunt pedepsele pentru astfel ... (vezi toată discuția)
Cod vamal - cantitatea maxima de tigari admise Sergiu22SV Sergiu22SV Care este cantitatea maxima de tigari admisa la trecerea frontierei? Cum fac sa pot introduce in mod legal peste aceasta limita? (vezi toată discuția)