avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

perimare executare silita

Buna ziua

Am avut un credit contractat in 2007 de la Raiffeisen , pe care l-am platit pana in 2008 decembrie . In septembrie 2012 s-a incuviintat executarea silita, si din 2013 ianuarie mi s-a poprit 1/3 din salar pana in decembrie 2013 , cand mi-am dat demisia. De atunci sunt in Germania, si nu am mai platit nimic. Mentionez ca am un cont la ING , care nu este poprit .
Intrebarea mea este, daca nu a facut executorul alte acte de executare in ultimele 6 luni , intervine perimarea executarii ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 23:45, 24 Iunie 2014
Da. Dar nu stiu cum s-a incuviintat executarea silita. Din 2008 nu ati mai platit nimic. Daca pana in 2011 nu ati primit nimic de la banca, sumele s-au prescris. orice datorie se prescrie in termen de 3 ani. Si atunci cum in 2012 s-au demarat procedurile de executare silita ?
Instanta nu se mai pronunta din oficiu asupra implinirii termenului de prescriptie, acest aspect se rezolva pe cale contestatiei.
@gi-jane2 Corect. Dar pe N.C.P.C. Ori aici e vorba de vechiul cod. In plus era vorba de perimarea actelor de executare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie incuviintare executare silita corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita cmgroup_08 cmgroup_08 hotarare judecatoreasca privind incuviintarea executarii silite din oct 2010. Cand se prescrie ? (vezi toată discuția)
Executare silita covaci112233 covaci112233 Buna dimineata.Daca intr-un dosar executional inceput in 2011 nu am fost somat,7(sapte)luni,apoi am fost somat caci au blocat conturile,nu s-a prescris ... (vezi toată discuția)