avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintare executare silita

hotarare judecatoreasca privind incuviintarea executarii silite din oct 2010.
Cand se prescrie ?
Cel mai recent răspuns: cmgroup_08 , utilizator 14:37, 9 Noiembrie 2015
Nu se pune problema de prescriere in cazul acesta. Odata inceputa executarea silita, nu mai poate interveni prescrierea.
exista doar hotararea. nu s-a facut pana acum niciun demers de executare. ,mai este valabila hotararea , sau trebuie redeschis un alt proces de incuviintare ?
~ Conținut șters la cerere ~
creanta este din 2008. s-a recuperat o parte in 2012 prin vanzarea unui imobil. cum as putea afla daca s-a prescris creanta? va multumesc din suflet. va intreb deoarece tocmai am aflat de o alta magarie a bancii si vreau sa stiu cum ma pot apara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ccristy ccristy Buna ziua, Intr-o hotarare judecatoreasca prin care se constata perimarea executarii silite, instanta dispune \\"desfiintarea tuturor actelor de ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita kilincsilla kilincsilla Buna ziua Am avut un credit contractat in 2007 de la Raiffeisen , pe care l-am platit pana in 2008 decembrie . In septembrie 2012 s-a incuviintat executarea ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)