avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire locuinta-suprafete minime
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire locuinta-suprafete minime

Buna ziua,
Am o intrebare legata de suprafetele minime pe care trebuie sa le aiba o casa-locuinta individuala noua - proprietate privata, unde sunt ele reglementate? Am citit legea locuintei 114/1996 si nu imi este foarte clar daca ea se aplica doar la blocuri sau si la case individuale.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Norme metodologice la legea nr. 230 din 2007 ContSters14496 ContSters14496 Au fost sau nu publicate in Monitorul Oficial al Romaniei Normele Metodologice ale Legii nr.230 din 2007? Peste tot se afirma ca au fost aprobate prin 19 ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta expertiza Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Care este baza legala de calcul pentru lipsa de folosinta folosita de un expert in constructii ? Instanta a dispus o asemenea expertiza de catre un expert ... (vezi toată discuția)
Suprafata minima de locuit pentru locuinte confort 2 loredana avanu loredana avanu Buna seara conform.legii 114/1996 actualizata in 2011, in anexa 1 sunt prevazute suprafete minime ale spatiului de locuit legea se aplica si blocurilor ... (vezi toată discuția)