avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se poate renunta la niste actiuni?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se poate renunta la niste actiuni?

Exact cum spune titlul; este vorba pur si simplu de actiunile din urma "cuponiadei" din anii '90 - la un SA care nu-i tranzactionat pe bursa, de fapt nici nu reusesc sa ii contactez pe nici o cale. Este vorba bineinteles de un procent infim.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 19:26, 20 Iunie 2014
Probabil ca acuma sunt deja "maculatura" daca nici firma nu o mai gasiti (ati cautat-o la Registrul Comertului ?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)
S.r.l. si actiuni la bursa magdasipos magdasipos Poate sa -mi spuna cineva in ce conditii pot utiliza veniturile unul srl pentru a tranzactiona actiuni la bursa. E nevoie de un anumit cod CAEN? (vezi toată discuția)