avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general S.R.L. si actiuni la bursa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

S.R.L. si actiuni la bursa

Poate sa -mi spuna cineva in ce conditii pot utiliza veniturile unul srl pentru a tranzactiona actiuni la bursa. E nevoie de un anumit cod CAEN?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:48, 16 Martie 2016
Nu e nevoie pentru a achizitiona actiuni la BVB cu banii proprii ai firmei de alt cod caen. Contactati un broker, va va da sa completati contractul in dublu exemplar prin care va face un cont de tranzactionare, la care veti anexa certificat constatator de la registrul comertului valabil la zi si alte acte pe care vi le va spune. Sa aveti activ contul bancar al firmei pentru ca numai prin cont bancar veti da banii si tot prin el veti retrage si veti incasa si dividende.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pentru tranzactii bvb. ddf1 ddf1 Buna ziua, as ruga pe cei prezenti pe forum, daca mi-ar putea oferi unele informatii despre situatia care urmeaza sa va-o prezint. Si anume, eu locuiesc si ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende bursa gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Sunt incepator in domeniul investiilor pe bursa si nu am gasit un raspuns la urmatoare intrebare: Am investit anul trecut o suma de bani in ... (vezi toată discuția)