avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Se pot face investitii la bursa in cadrul unei firmei?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Se pot face investitii la bursa in cadrul unei firmei?

Se pot face investitii la bursa conform codului caen specific aplicat in cadrul unei firme cu activitate principala diferita si platitoare de impozit pe profit tocmai pentru a reduce legal valoarea profitului impozabil?
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:39, 29 Noiembrie 2022
Dacă investiția in actiuni la Bursa de valori București se face numai din fondurile firmei in cauza, nu e nevoie ca sa fie autorizat un anumit cod Caen.
Contactați un broker, va va cere actele de înființare firma, hârtie de la banca cu contul bancar al firmei și veți semna un contract cu el.
Multumesc pentru raspuns si informatii, insa as dori sa aflu si daca aceste investitii financiare bursiere contribuie legal la reducerea profitului impozabil obtinut din alta activitate al companiei.
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere - cumparare/vanzare actiunii piata de capital printr-un broker extern Th.c1976 Th.c1976 Buna ziua, Doresc sa infintez o mictrointreprindere prin care sa tranzactionez actiunii pe piata de capital la nivel mondial prin intermediul unui Broker ... (vezi toată discuția)
Fonduri de investitii - riscuri & beneficii FloAd FloAd Buna ziua, Care ar fi cea mai buna varianta de maximizare a unor economii de 10-15 euro, in conditiile in care depozitele in euro au dobanzi complet ... (vezi toată discuția)