avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de un cetatean argentinian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de un cetatean argentinian

Buna ziua,
am o sora casatorita din 2012 cu un cetatean argentinian. Acesta a dobandit viza de sedere in urma casatoriei. Ce se intampla in cazul in care se hotaraste sa divorteze? Acesta va mai avea drept de sedere? In ce conditii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:19, 20 Iunie 2014
De la data la care se pronunta divortul, i se anuleaza viza de casatorie si va trebui sa paraseasca tara.
Daca intre timp, pana la pronuntarea divortului, el face rost de alta viza (de afaceri, de studii) popate ramane in continuare in Romania.
Apoi, daca are copii in Romania cu sora, poate obtine viza de sedere pentru legatura cu minorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere permis de sedere cetatean turc madalina_28 madalina_28 sunt casatorita cu un cetatean turc cu permis de sedere pentru reintregirea familiei pe 5 ani.am hotarat sa divortam avem un copil cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)
Divort + drepturi copil cu cetatean strain alexandru22 alexandru22 Salut! Am si eu o intrebare. M-am casatorit vara trecuta cu un cetatean moldovean. Intre timp ea a ramas insarcinata si a nascut, dar noi am avut niste ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non-eu carmen2na carmen2na Buna ziua! Daca puteti sa imi spuneti ce tip de visa ,trebuie facuta pentru un cetatean camerunez in vederea casatoriei in Romania ,si daca in urma acestea ... (vezi toată discuția)