Buna ziua , am o intrebare in legatura cu un credit.Am facut un credit fara garantie pe firma , si am semnat in calitate de administrator dar si de garant.intre timp am vandut firma , si aceasta nu are capacitatea de a mai plati ratele.Banca vrea sa execute firma dar si pe mine ca persoana fizica daca nu achit restanta pana pe 1 iulie.Actualul unic actionar si administrator al firmei vrea sa vina la banca sa-si asume el raspunderea.Intrebarea este daca se poate schimba acel contract prin care eu sunt girant , sa devina el girant?si a doua intrebare este...banca este obligata se schimbe contractul sau doar daca doreste?
Banca poate accepta schimbarea garantului (inteleg ca este vorba despre o garantie personala a dvs), dar nu este obligata la aceasta; este posibil sa va solicite sa ramaneti obligat alaturi de noul administrator; totul depinde de negocierile pe care le veti purta cu reprezentantii bancii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Codebitor
liviu.c
Buna ziua , am o intrebare in legatura cu un credit.Am facut un credit fara garantie pe firma , si am semnat in calitate de administrator dar si de ... (vezi toată discuția)
Fidejusor
ina1
Buna ziua,
Societatea x are un credit restant. Banca a propus restructurarea/reorganizarea creditului. S-a garantat pentru credit cu un imobil proprietatea ... (vezi toată discuția)