avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces de granituire schimbare puncte de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces de granituire schimbare puncte de hotar

Sunt in proces de granituire si revendicare,dupa ridicarea punctelor cadastrale din teren si intocmirea raportului de expertiza, vecinul a trecut la reconstructia gardului marindu-si propietatea cu exact cat ii lipsea,nici mie nu imi iese propietatea dar nu am facut nimic.S-a dat hotarare cu apel in termen de 15 zile de la comunicare,in care noi trebuie sa daramam parte din gard ptr. ca s-a constatat din expertiza ca este facut pe linia de hotar(jumatate la noi jumatate la ei)adica 0,11m din gard pe o distanta de 10m. Intrebarea mea este unde pot sa sesizez #-o ca s-au schimbat punctele cadastrale ridicate de catre expert?
Cel mai recent răspuns: oricineeu , utilizator 21:20, 21 Iunie 2014
O hotarare a instantei nu se poate "sesiza" undeva.
Ea poate fi doar atacata, daca legal exista cai de atac si mai sunteti in termen
hotararea inca nu a venit am vazut pe internet solutia pe scurt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard facut pe proprietatea vecinului din greseala? marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard dupa ce terenul a fost parcelat, .erau semne pe parcela mea, dar ca sa fiu sigur am mai facut o masurare cadastrala care a ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire mrlpopa mrlpopa In urma unui partaj judiciar incheiat in 2001 s-a impartit o proprietate. Cu acordul verbal al celuilalt proprietar in anul 2008 am vrut sa fac gardul dintre ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire ? aartist aartist Am o ruda la tara care se confrunta cu urmatoarea problema: - vecinul situat la vestul proprietatii sale a intrat cu gardul si doua constructii pe terenul ... (vezi toată discuția)