avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire hotarare legata de dreptul la proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire hotarare legata de dreptul la proprietate.

Buna ziua. Eu detin o hotarare definitiva, irevocabila si cu titlu executoriu conform careia trebuie sa mi se acorde despagubiri banesti pentru un imobil si o suprafata de teren preluate abuziv de catre statul comunist. Aceasta hotarare o am din anul 2007, an din care se afla la dosarul meu aflat de la ANRP. Nici pana la data de astazi nu am primit nici o despagubire. As vrea sa stiu care sunt sansele mele pentru a putea intra in posesia despagubirilor cat timp mai sunt in viata? Pot da statul roman in judecata? Care sunt caile prin care pot pune in practica aceasta hotarare sau trebuie doar sa astept pana cand vor avea chef cei de la ANRP sa ma despagubeasca? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:25, 22 Iunie 2014
Nici pana la data de astazi nu am primit nici o despagubire.

Ati facut ceva ca sa va luati dreptul sau doar ati asteptat sa ii primiti ?
Ati incercat sa puneti in executare hotararea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire legata de cedo mariuscris mariuscris Buna ziua! Eu detin o hotarare definitiva, irevocabila si cu titlu executoriu conform careia trebuie sa mi se acorde despagubiri banesti pentru un imobil si o ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 10 soranastavros soranastavros La 1 martie 2011 ICCJ a hotarat ca statul roman trebuie sa ma despagubeasca cu un teren in natura si o suma de bani (marisoara ).Cu terenul e oarecum rezolvata ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)