avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare firma S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare firma S.R.L

As dori sa infintez o firma de executari gropi morminte,intretinere cimitire(curatare morminte).Am deja doua cimitire cu care pot colabora si cu alte doua sunt in discuti.Care ar fi primi pasi pentru infintarea firmei ? Am vreun ajutor din partea statului? Mentionez ca am 20 de ani si sunt student . Am inteles ca pentru tineri sunt unele benefici ... dar nu stiu exact in ce consta acestea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 22 Iunie 2014
Puteti infiinta un SRL-D.
Detalii gasiti aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare s.r.l stefan2012 stefan2012 As dori sa infintez o firma de executari gropi morminte,intretinere cimitire(curatare morminte).Este posibil asa ceva ? :D (vezi toată discuția)
Student, infiintare firma srl-d 24502695 24502695 Sunt student, la sfarsitul anului 2, si as vrea sa infiintez o firma SRL/SRL-D. Mentionez ca la inceput voi lucra singur(nu voi avea angajati). As vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)