avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de handicap

Am fost operata de cancer in ianuarie 2011. Am beneficiat de ajutor de handicap pe perioada tratamentului cu citostatice ( 1 an). In prezent sunt pensionata pe caz de boala. Mai am dreptul la acest ajutor?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:38, 23 Iunie 2014
Numai comisia medicala expertiza persoane cu handicap este competenta sa se pronunte daca intrunuiti conditiile pentru prelungirea certificatului de incadrare in grad de handicap
multumesc
Daca va mentine gradul de handicap puteti cumula pensia de invaliditate cu indemnizatia de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si/sau indemnizatie de handicap jonela19 jonela19 buna ziua, sunt o persoana de 56 ani, diagnosticata cu diabet zaharat tip II insulino dependent si am fost operata in 2010 de cancer de colon cu grad ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala (cancer) slytuta slytuta Am si eu o problema cu tatal meu. a fost diacnosticat cu cancer in gat limba si bolta palatina. conform calculelor de pe cartea de munca are o vechime de ... (vezi toată discuția)