avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Luat buletin pe nedrept.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Luat buletin pe nedrept.

Buna ziua,

Am o intrebare.

Am pe cineva in familie cu care nu ma inteleg si fara sa stiu, mi-a luat buletinul .sa mearga la Primarie sa obtina ajutor de incalzire desi nu a fost cu acordul meu. Eu am aflat abia dupa 2 luni din alte surse. Precizez ca persoana din familie nu mai stie cum sa faca rost de bani desi are si alte venituri nu doar din pensie.

Cui ma pot adresa si ce poate sa pateasca pt acest lucru?

P.S. Functionarul public din Primarie care a semnat sau ce a facut sa obtina ruda mea ajutorul poate sa pateasca si el ceva?

Precizez ca am mutatia facuta aici pe C.I.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 17:48, 23 Iunie 2014
Daca se dovedesc cele afirmate de d-voastra, repet, daca se dovedesc, e caz penal. Vor suporta consecintele si ruda si functionarul primariei, dar pot sa mai apara vinovati. Si d-voastra veti face vizite pe la politie/parchet, veti da declaratii, acum nu stiu in ce calitate. Veti fi citata in instanta, daca se va ajunge acolo.
Faceti o plangere penala si vedeti ce mai urmeaza. Stiti ce se spune despre razbunare....
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
DlGoe, utilizator
Logic ca se dovedesc. Exista actele de subventie la primarie va dati seama... Aici nu e vba de o simpla razbunare insa. E vba de cu totul altceva.

Totusi intrebarea este la ce se incadreaza.
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2014
wpww1488, utilizator
Logic ca se dovedesc. Exista actele de subventie la primarie va dati seama... Aici nu e vba de o simpla razbunare insa. E vba de cu totul altceva.

Va dati seama daca ar fi totul atat de usor ca nici nu ar mai fi nevoie de justitie? Dvs. trebuie sa demonstrati ca vi s-a luat buletinul fara a cunoaste acest lucru. Trebuie sa va ganditi bine cum o sa demonstrati acest lucru. (cel mai important e sa cunoasteti cu exactitatea data cand a fost furat)
De pilda, la fals in declaratii! Dar sunt mai multe!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura ! chriss08 chriss08 Buna ziua/seara, doresc sa adresez si eu o intrebare celor competenti in domeniul acesta. Locuiesc intr-un apartament in constanta al unei rude si astazi am ... (vezi toată discuția)
Sume ce pot fi declarate administratiile finanatelor publice ca surse de venit din cedarea folosintei bunurilor - inchiriere spatii de locuit M. Gradinaru M. Gradinaru Doresc sa aflu daca exista plafoane minime acceptate de Administratiile Finanatelor Publice pentru inchirierea spatiilor de locuit? Exemplu: Bunica ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)