avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare denumire PFA si obiect de activitate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare denumire PFA si obiect de activitate principal la Registrul Comertului

Buna ziua!Se poate solicita modificarea denumirii si Codului CAEN principal pentru o Persoana fizica autorizata?

PFA este inmatriculata la Registru Comertului pe numele sotului si se doreste modificarea denumirii, prin inlocuirea numelui sotului cu numele sotiei, precum si al obiectului principal de activitate. Care este procedura si ce costuri implica? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
Mona123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mona123 , utilizator 21:51, 18 Septembrie 2014
1.
Practic este alt PFA
2
La Registru ati intrebat ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
se poate modifica numele, codul CAEN la registru dar contra cost.
Buna seara!Am intrebat la Registru, trebuie infiintat un nou PFA. Multumesc pentru raspunsurile oferite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume societate Alexx2016 Alexx2016 Buna ziua, va scriu pentru ca am o nelamurire legata de ceea ce trebuie sa fac dupa ce se aproba schimbarea numelui unei societati, respectiv daca trebuie sau ... (vezi toată discuția)
Agentie matrimoniala STEFAN124 STEFAN124 In 2008 am deschis o societate comerciala tip SRL cu profil constructii rezidentiale si nerezidentiale, careia ,in urma introducerii impozitului forfetar (mai ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)