avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pe spectacol?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pe spectacol?

in situatia in care intr-o discoteca se desfasoara un spectacol si se intra pe baza de bilet, impozitul se aplica pe numarul de bilete vandute sau pe suprafata (mp)?
adica se ia impozit pe spectacol sau impozit pe discoteca/videoteca?
astept pareri.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Andrei , Consilier juridic 00:23, 11 Mai 2009
SE IA IMPOZIT PE SUPRAFATA, TERMEN DE PLATA: 15 A LUNII URMATOARE; DEPUNERE DECONT:PANA IN 15 A LUNII PT.LUNA URMATOARE
va trebui sa va mergeti la primaria din localitatea unde aveti punctul de lucru si acolo vi se vor da anumite registre ( declaratii ) din cate stiu care trec prin registrul de intrare al primariei si sunt numerotate , cu stamplila , oricum mergeti la compartimentul impozite si taxe sau ... in codul fiscal mai multe amanunte /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de impunere pentru stabilirea impozitului pe spectacole invidiaevent invidiaevent Buna ziua, As dori sa aflu cui se adreseaza legea 571/2003, referindu-ma la acest articol: ART. 275 Reguli speciale pentru videoteci şi discoteci (1) În ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde si mie cineva? organizare spectacol gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: eu si sotul meu suntem solisti de muzica populara.Vrem sa organizam un spectacol pe 20 iulie in satul sotului ... (vezi toată discuția)
Taxa club = taxa discoteca ? care este diferenta? CORNEKUS CORNEKUS De curand am deschis un club de noapte dupa urmatoarele reguli : -se deschide doar sambata -accesul persoanelor sub 18 ani este interzis -capacitate ... (vezi toată discuția)