avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despagubiri civile
Discuție deschisă în Executare silită

despagubiri civile

Buna ziua,
Am si eu o intrebare: am avut un proces in care am primit 11 luni inchisoare cu executare si am fost pus sa platesc 91200 lei despagubiri civile,am fost data la executorul judecatoresc,dar eu nu am de unde sa platesc banii astia...treaba asta e de acum 3 ani...executorul s-a desfiintat din oras...ce se va intampla cu acei bani? orice venit care apare la primarie va fi oprit pt aceea datorie?

Alte discuții în legătură

Intrebare monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Cineva a primit in urma unui proces penal o pedeapsa de 11 luni de inchisoarea si obligatia de a plati despagubiri civile in valoarea de 91.000 ... (vezi toată discuția)
Daune morale neonorate. Teracsro Teracsro Buna ziua. In urma cu ceva timp am avut un conflict cu un individ din Braila iar in urma judecari el a fost condamnat la 2 ani plus plata la 5000 ron daune ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca refuza sa-mi plateasca despagurile date de instanta? xuser xuser Ce se intampla cu o persoana daca o persoana refuza sau nu poate sa-mi onoreze daunele morale si materiale oferite prin sentinta de instanta?! Sa zicem ca ... (vezi toată discuția)