avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune morale neonorate.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune morale neonorate.

Buna ziua.
In urma cu ceva timp am avut un conflict cu un individ din Braila iar in urma judecari el a fost condamnat la 2 ani plus plata la 5000 ron daune morale.
Toata treaba sa intamplat in 2006 , iar in 2008 sa dat ultima sentinta.
Nu am primit acei 5000 lei daune morale.
Ce pot face?
Dosar 4344/196/2006 Judecatoria Braila.
Link [ link extern ]
Multumesc.
Cu sentinta obtinuta mergeti la un executor judecatoresc pentru a fi executat silit.
Chiar daca a trecut asa mult timp de atunci ?
Precizez ca procesul sa terminat in 2008 si nu am stiut cum se procedeaza .
Eu am fost plecat cu munca in bucuresti si nu am avut timp sa ma mai interesez.
Multumesc de rabdarea de care dati dovada , dar in acest domeniu chiar nu cunosc mai nimic. .
Care sunt pasi de urmat ?
Dispoziţiile din hotărârea penală privitoare la despăgubirile civile şi la cheltuielile judiciare cuvenite părţilor se execută potrivit legii civile, mergeti la un executor asa cum vi s-a indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare proces MUSCALUghe MUSCALUghe TREI PERSOANE AU FOST COMDAMNATE CU AMENZI PENALE PENTRU LOVIREA TATALUI MEU RESPECTIV 5000 RON FIECARE ART. 180 ALIN.2 CU APLICAREA ART.75 LIT. A ... (vezi toată discuția)
Daune - posibilitate recuperaririi MihaiMorariu MihaiMorariu Buna ziua. Recent am fost agresat de un individ cu o bita , agresiune in urma careia m-am ales cu o fractura de routla la genunchi precum si cu 3 exchimoze. ... (vezi toată discuția)
Daune morale in valoare foarte mare leona777 leona777 Buna seara, doresc o informatie. Daca partea civila intr-un proces penal solicita daune materiale si morale in valoare de 275.000 lei noi, iar inculpatul este ... (vezi toată discuția)