avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SOLUTIONARE PROCES
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SOLUTIONARE PROCES

TREI PERSOANE AU FOST COMDAMNATE CU AMENZI PENALE PENTRU LOVIREA TATALUI MEU RESPECTIV 5000 RON FIECARE ART. 180 ALIN.2 CU APLICAREA ART.75 LIT. A C. P.CHELTUIELI JUDECATORESTI DEFINITIVA TC. DAUNE MORALE 9000 RON SENTINTA DATA IN 2008. ACESTE TREI PERSOANE NU AU ACHITAT ACESTE AMENZI PENALE SI NICI DESPAGUBIRI MORALE SI NE CHINUIE IN COTINUARE. VA ROG UN SFAT PETRU CA ACESTI OAMENI SA FIE PEDEPSITI SI A PRIMII ACELE DESPAGUBIRI MORALE :sorry:CU MULTUMIRI
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:26, 30 August 2011
Pentru plata despagubirilor morale apelati la un executor judecatoresc, care sa puna in executare silita hotararea judecatoresca.
Investiti hotararea cu formula executorie si mergeti la un executor judecatoresc, procedura destul de simplista. In cazul in care va creeaza probleme in continuare reveniti cu plangere.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters213050, utilizator
Daca va mai agreseaza depuneti o noua plangere penala.
Daca nu achita amenda penala este problema lor si...risca sa ajunga la inchisoare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita raboveanumarius raboveanumarius Am castigat un proces de lovire din postura de parte vatamata. Cel care m-a lovit a primit 6 luni de inchisoare cu suspendare si o amenda civila de 5000 ron. ... (vezi toată discuția)
Daune materiale si morale ciancu ciancu Apelez la dumneavoastra in speranta ca imi veti da un sfat in problema mea. M-am judecat in instanta cu o persoana pentru săvârşirea infracţiunii ... (vezi toată discuția)
Agresiune, pierderea unui dinte eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost agresat de catre o persoana. In urma loviturilor au rezultat mai multe echimoze, precum si dintele 24 spart care a ... (vezi toată discuția)