Apelez la dumneavoastra in speranta ca imi veti da un sfat in problema mea. M-am judecat in instanta cu o persoana pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.180 alin.2 Cod Penal - loviri şi alte violenţe. Am castigat procesul si prin hotararea definitiva am castigat daune materiale si morale. Cum as putea sa-mi recupar prejudiciul material si moral in afara " popririi pe salariu" ??? Ce alta modalitate as mai avea? Am inteles ca executare nu se poate face pentru ca el fiind casatorit, trebuie facut partaj...bunurile finnd la comun cu sotia.....etc. Va rog din suflet, ajutati-ma cu un sfat in acest sens.
Cu multumiri ..............
Din pacate executarea silita este singura cale de a va recupera sumele statornicite prin hotararea judecatoreasca de condamnare, neexistand o alta procedura legala pentru a va indestula cu despagubirea acordata de catre instanta de judecata
Consultati un executor judecatoresc asupra posibilitatiilor si modalitatilor de recuperare.
Am sa va rog sa va rog sa-mi specificati cine trebuie sa solicite impartirea bunurilor debitorului? Eu in instanta sau un executor judecatoresc spre care trebuie sa ma indrept?
Va multumesc