avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită daune materiale si morale
Discuție deschisă în Executare silită

daune materiale si morale

Apelez la dumneavoastra in speranta ca imi veti da un sfat in problema mea. M-am judecat in instanta cu o persoana pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.180 alin.2 Cod Penal - loviri şi alte violenţe. Am castigat procesul si prin hotararea definitiva am castigat daune materiale si morale. Cum as putea sa-mi recupar prejudiciul material si moral in afara " popririi pe salariu" ??? Ce alta modalitate as mai avea? Am inteles ca executare nu se poate face pentru ca el fiind casatorit, trebuie facut partaj...bunurile finnd la comun cu sotia.....etc. Va rog din suflet, ajutati-ma cu un sfat in acest sens.
Cu multumiri ..............

Cel mai recent răspuns: ciancu , utilizator 11:40, 2 Noiembrie 2011
Din pacate executarea silita este singura cale de a va recupera sumele statornicite prin hotararea judecatoreasca de condamnare, neexistand o alta procedura legala pentru a va indestula cu despagubirea acordata de catre instanta de judecata

Consultati un executor judecatoresc asupra posibilitatiilor si modalitatilor de recuperare.

O zi buna
Puteti cere si impartirea bonuri comune, pentru a executa cuota parte a debitorului dv.
Am sa va rog sa va rog sa-mi specificati cine trebuie sa solicite impartirea bunurilor debitorului? Eu in instanta sau un executor judecatoresc spre care trebuie sa ma indrept?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
ciancu, utilizator
Dvs., pe calea contestatiei la executare, in temeiul disp. art.400 ind.1 si urm. c.proc.civ.

Mii de multumiri........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata... ciancu ciancu Apelez la dumneavoastra in speranta ca imi veti da un sfat in problema mea. M-am judecat in instanta cu o persoana pentru săvârşirea infracţiunii ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii aspara aspara Care sunt motivele pentru care s-ar putea solicita intoarcerea executarii ? (vezi toată discuția)
Buna,nici un executor judecator nu vor sau nu pot sa execute o sentinta civila pe motive ca nu au ce sa execute,si ca suma este mica adica 3700 ron gudflo gudflo Am fost pe la multi Executori si toti miau dat de inteles ca am facut ce nu trebuia,mai in detaliu va spun caci de 10 luni stau cu sentinta in mana si cu o ... (vezi toată discuția)