avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Buna seara,

Vreau sa cumpar o masina, iar proprietarul mi-a spus ca masina are taxa de mediu platita si nerecuperata. Cum se procedeaza? Trebuie sa mai platesc taxa de mediu?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 13:44, 26 Iunie 2014
In acest caz nu se mai plateste timbrul de mediu.Aveti nevoie de la proprietar de o Adeverinta de la ANAF cum ca pt masina respectiva este platita taxa de poluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina? marean1 marean1 Am platit taxa in feb. 2012, procesul este pe rol din mai 2014.as vrea sa stiu in cazul in care vand masina pana se va da sentinta definitiva, viitorul ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)