avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit masina vanduta si neradiata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit masina vanduta si neradiata

Ma confrunt cu situatia prietenului meu care avand datorii la anaf nu a radiat din 2005 o dacie. Impozitul a fost platit luna aceasta la zi dar evident exista penalizari. Mai are de plata accesorii si amenzi auto ca sa fie la zi. Intrebarea mea este nu exista nicio modalitate prin care sa scada din penalizari echivalentul impozitului platit pt masina care nu o mai are sau sa faca un fel de compensare. Si o alta intrebare nu mai stiu exact, la penalizari se mai punin continuare penalizari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:18, 23 Iunie 2014
Alexandralucia a scris:

- nu exista nicio modalitate prin care sa scada din penalizari echivalentul impozitului platit pt masina care nu o mai are
- la penalizari se mai punin continuare penalizari?

1-Nu exista aceasta facilitate
2-Nu se aplica penalizari la penalizari ,ci numai la sumele cu titlu de restanta -neachitate in termenul stabilit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri impotriva anaf nitmar nitmar Doresc sa stiu daca se pot solicita daune/despagubiri in urmatoarea cauza: -ANAF dubleaza din eroare o declaratie fiscala/2005, astfel societatea apare si ... (vezi toată discuția)
Scutire accesorii,dobanzi si penalitati impozit auto caef caef Buna ziua. am si eu o intrebare. In luna septembrie 2021 am platit la zi impozitul auto pentru o perioada restanta de 10 ani , o suma deloc mica ,19.000 lei ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata impozit auto ionioana ionioana As dori sa aflu daca Directia Taxe si Impozite poate incepe executare silita in 2014 pentru impozit auto neplatit din 2005, in conditiile in care nu a existat ... (vezi toată discuția)