avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit neachitat integral
Discuție deschisă în Executare silită

Credit neachitat integral

in 2007 am contractat un credit in valoare de 12000 lei fara giranti fara garanti imobiliare ,am achitat din el 7500lei ultima plata fiind facuta in04.02.2011.Acum m-au contactat o firma de recuperari somandu-ma sa le achi suma de 11880 de lei intrucat ei au cumparat creantele de la banca de la care am luat creditul .Ma ameninta ca daca nu depun intr-un cont pe care mi l-au indicat ei macar 50 de lei ma vor executa silit. C
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:09, 24 Iunie 2014
Sa nu platiti si sa le inchideti telefonul, sa nu corespondati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent abuz din partea bancii- apeleaza persoane care nu au legatura cu creditul vladp33 vladp33 Buna ziua, din 2007 am un credit de nevoi personale fara garantii la o banca comerciala. Am fost cu plata la zi a acestui credit pana in vara cand am ramas ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperari katadaniku katadaniku Buna seara va deranjez si eu cu o intrebare . Acum cateva zile am fost contactat de o firma de recuperari in legatura cu un credit din anul 2005 si mi sa zis ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor la credit de nevoi personale ganciumonica ganciumonica Am un credit de nevoi personale fara girant, fara garantii, incheiat in 2007. De un an si jumatate nu am mai putut plati ratele In prezent, am reusit sa ... (vezi toată discuția)