avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Urgent Abuz din partea bancii- apeleaza persoane care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Urgent Abuz din partea bancii- apeleaza persoane care nu au legatura cu creditul

Buna ziua,

din 2007 am un credit de nevoi personale fara garantii la o banca comerciala. Am fost cu plata la zi a acestui credit pana in vara cand am ramas afara loc de munca o perioada, moment in care am inregistrat unele intarzieri. In prezent mai am de achitat 750 ron (trei rate de 250 fiecare) pentru care am si o intarziere de aproximativ 100 de zile. M.au asaltat cu telefoane, amenintat ca ma executa silit, scrisori acasa. Am vorbit cu ei, direct la departamentul care se ocupa de executari si au incetat procesul, acceptand aceasta intarziere la plata. Dosarul fiind intors in banca. Cei de aici insa continua cu insistentele lor telefonice. Datorita jobului care il am, perioade de cate 10-12 ore nu pot raspunde la telefon.

Saptamana aceasta spre marea mea surprindere am avut doar un apel pierdut din partea lor. Dar, aici intervine problema mea, cei de la banca au sunat pe numarul de telefon fix al unei matusi, i-au explicat i-au gasit nr de telefon in cartea de telefoane, au intrebat-o daca are legatura cu mine, ca sunt de la banca, ca am restanta si ca ei nu ma pot contacta pe mine. Numarul de telefon al matusii nu este trecut in contractul de credit ca persoana de contact, ruda apropiata girant sau ceva de genul asta. Singurele numere de tel sunt nr meu de mobil si tel fix de la adresa de buletin.

Este legala aceasta practica? sa cauti numele de telefon cu acelasi nume de familie, sa suni si sa oferi asemea date?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 17:38, 22 Martie 2013
Cred ca nu este legala aceasta proceduura, dar am mai auzit ca asa procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru imposibilitatea de a mai platii ratele elyhu elyhu Buna ziua, Anul trecut am fost in imposibilitatea de a mai plati un credit in valoare de 5000 de euro (ramasi) facut la o banca. Cat timp am avut serviciu ... (vezi toată discuția)
Sunt sunat de 7-8 ori pe zi de banca andman2413 andman2413 Buna ziua, am si o problema cu o banca de la noi din tara la care am intarziere 60 zile la plata unui credit de nevoi personale (650 ron restanta). Sunt ... (vezi toată discuția)
Hartuire din partea unei firme de creditare BorisAdrian BorisAdrian Buna ziua, In urma cu ceva timp am participat la un mic proiect al unei multinationale si am avut cativa oameni in subordine. Unul dintre ei a facut un credit ... (vezi toată discuția)