am si o problema cu o banca de la noi din tara la care am intarziere 60 zile la plata unui credit de nevoi personale (650 ron restanta). Sunt sunat pe tel mobil personal, la servici pt a mi se atrage atentia asupra datoriei( mi se trimit plicuri acasa ),lucru care este normal , iar telefoanele unde sunt cautat au fost completate de mine in cererea de credit, la date de contact. Mai apar insa doua probleme :
1. sunt sunat de pe un numar de 7-9 ori pe zi si nu vb nimeni ...doar sunt deranjat..este nr al bancii pt ca la o saptamana ma suna de pe acelasi nr un reprezentant al banci ;
2.banca saptamana trecuta a sunat in localitatea in care locuiesc la o persoana ( nr de telefon nu a fost trecut de mine nicaieri) care nu este ruda, locuieste in aceaiasi localitate cu mine , si s-a prezentat de la ce banca este si i-a lasat un de telefon unde sa sun eu ulterior.;
Intrebare : banca are voie sa faca acest lucru ...sa i-a un tel din lista si sa sune ...nu este incalcarea prevederilor contractului ( sevretului bancar) ca un reprezentant al banci sa dea detali despre relatiile pe care le am eu cu o banca unei persoane straine ???!!!:O
Daca numarul persoanei este public - figureaza in cartea de telefon, poate sa sune. Daca a lasat doar un numar la care sa ii contactati, nu au tradat nimic din relatia dvs cu ei, deci nici secretul bancar. Legat de cele 7-8 telefoane pe zi de care vorbiti, ati discutat cu ei?
Hartuire
NICOLETA tol
Sunt ,,amanta,, unui barbat casatorit despartit de nevasta in fapt nu de drep de sotia lui de cinci ani , perioada care coincide cu perioada de cand suntem ... (vezi toată discuția)