avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare SRL cu asociat unic cetatean strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare SRL cu asociat unic cetatean strain

buna ziua,
un cetatean strain care vrea sa-si infinteze un SRL in Romania este obligatoriu sa obtina rezidenta? dar numarul de idetificare fiscala?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 11:42, 24 Iunie 2014
Este indicat sa obtina rezidenza, deoarece activitatea SRL-ului este de durata, iar certificatul de inregistrare fiscala este obligatoriu.
În prealabil va obtine viza de sedere. După ce societatea va fi înfiintată automat aceasta va fi inregistrată în evidentele finantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu asociat pakistanez + permis sedere nicoletastoian11 nicoletastoian11 Salut, Am un client pakistanez care vrea sa deschida un srl in Romanica. Din cate stiu, pt SRL, trebuie sa faca dovada detinerii a 70.000 Euro in cont, nu? ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere paul_anita paul_anita Am fost casatorit cu o romanca. Acum am divortat. Eu sunt cetatean turc. Am carte de rezidenta pentru reintregirea familiei prin prisma faptului ca la data ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un strain Julie75 Julie75 Buna ziua, O prietena m-a rugat sa va intreb urmatoarele: Vrea sa se casatoreasca cu un pakistanez in Romania,de ce acte are nevoie,dupa casatorie el mai are ... (vezi toată discuția)