avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Neplata taxei de scolarizare universitate - documente ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Neplata taxei de scolarizare universitate - documente retinute

Buna ziua,

Am inceput un masterat, din 4 semestre am terminat 3, al 4-lea l-am inceput dar n-am mai dat examenele, nici licenta. Am platit taxele pentru 3 semestre. Acum m-am dus sa-mi scot dosarul dar mi s-a spus ca mai am de platit un semestru (al 4-lea), nu pot sa-mi dea documentele (diploma de bacalaureat, licenta, etc.) pana nu platesc taxa restanta. Daca n-am terminat ultimul semestru, trebuie sa-l platesc?

Va multumesc pentru timp si pentru ajutor!

Zizizi
Cel mai recent răspuns: zizizi , utilizator 12:09, 2 Iulie 2014
Platiti taxa si dati-va disertatia. In baza de date a facultatii figurati inmatriculata, deci nu va pot da dosarul decat pentru a va face copii si sa-l depuneti la facultate.
Va multumesc pentru raspuns!
O zi buna in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplomele de la facultate, retinere dupa al doilea master bugetat OtelDiana OtelDiana Buna ziua, Problema mea incepe asa- Am facut 2 mastere la facultate din Iasi. Primul master a fost un semestru la taxa, 3 la buget. Al doilea master a fost ... (vezi toată discuția)
Anulare studii ContSters224661 ContSters224661 Buna ziua, In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la ... (vezi toată discuția)
Anulare disertatie, diploma de licenta spiru haret marton48 marton48 Ma numesc Marton Balazs, absolvent a Facultatii de Matematica-Informaca, promotia 2008, in cadrul Unversitatii ,,Spiru Haret,, forma de invatamant ID, v-as ... (vezi toată discuția)