avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Anulare disertatie, diploma de licenta Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Anulare disertatie, diploma de licenta Spiru Haret

Ma numesc Marton Balazs, absolvent a Facultatii de Matematica-Informaca, promotia 2008, in cadrul Unversitatii ,,Spiru Haret,, forma de invatamant ID, v-as ruga sa spuneti parerea despre urmatoarea problema:
Am terminat recent masteratul cu specializarea:Tehnologii Internet la Facultatea de Matematica-Informatica in cadrul Universitatii ,,Transilvania,,Brasov, am promovat examenul de disertatie iar in momentul de fata facultatea vrea sa anuleze disertatia din cauza ca dupa parerea lor diploma mea de licienta nu este valida.

Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
marton48, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:49, 31 Iulie 2010
Daca ar fi considerat ca diploma de licenta nu este valida nu ar fi trebuit sa va primeasca dosarul la inscrierea la masterat. E cam tarziu acum ...dupa organizarea unui examen si permiterea dvs. sa participati la acest examen (cu plata unei taxe)...sa se trezeasca ca nu e buna diploma de licenta.
av. M.Hornea
Inca nu este elucidata problema acestor diplome ... se pare ca se va merge pe solutia anularii diplomeleor de licenta pentru formele de invatamant neacreditate sau neautorizate .

Solicitati un punct de vedere de la Ministerul Educatiei - Directia de Control si Juridic.
Atata timp cat diplomele nu sunt anulate facultatea nu poate din punct de vedere legal sa va anuleze dizertatia pe motivul precizat de dansii.Chiar e un abuz!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce probe trebuie sa prezentam in recurs? popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel Am urmat cursurile Universitatii Spiru Haret-Facultatea de Drept si Administratie Publica,specializarea Drept,forma de invatamant ID iar in sesiunea iulie ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Og10/2009- se aplica retroactiv? anca.nutu anca.nutu Sunt absolventa a Fac. de Jurnalism la Univ. Spiru Haret promotia 2008. Am sustinut examenul de licenta in Iulie 2008 si la inceputul lunii august 2009 am ... (vezi toată discuția)