avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita firma de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita firma de recuperare

Buna ziua , am primit de la o firma de recuperare tot felul de scrisori in care mi se cere o suma de bani in urma unui imprumut neachitat. Creditul a fost facut in 2008 si eu pana anul acesta nu am primit nimic de la banca respectiva,. In cat timp se prescrie o datorie catre banca si ce ma fac cu cei de la firma de recuperare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:04, 25 Iunie 2014
fiecare rata se prescrie in 3 ani de lascadenta
Pai nu se declara intai scadent anticipat integral? Apoi se trece la executare silita. Sau nu mai e asa?
adica a renuntat creditorul la prescriptie zici? si cumparatorul creantei a renuntat la beneficiul....:D
Nu zic nimic, intreb! :) Explici? Dau cafea ... :)

Creditul a fost facut in 2008 si eu pana anul acesta nu am primit nimic de la banca respectiva

Pe ce perioada ati luat imprumutul, de cand nu ati mai platit si ce scrie pe scrisorile alea pe care le primiti ?
Din suma pretinsa va dati seama daca a fost declarat scadent anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit rms2014 rms2014 Buna, In 2007 am facut un credit de nevoi personale cu rate pe 10 ani. In 2009 dupa ce miam pierdut locul de munca am platit pentru ultima data in luna martie ... (vezi toată discuția)
La cit timp se prescrie un credit de consum fara ipoteca catre o banca privata ionutfeli ionutfeli buna seara ,va rog un sfat sa imi dati.au trecut mai mult de trei ani de la ultima rata neachitata la un credit de consum fara ipoteca,si am primit mai multe ... (vezi toată discuția)
Credit bancar miklosh miklosh salutari am o mare dilema in ceea ce priveste termenul de actionare in judecata de catre o firma de recuperari si anume: sa presupunem ca am facut un ... (vezi toată discuția)