avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna ziua!As dori sa va intreb ce acte sunt necesare pentru a infiinta un magazin naturist,ce costuri sunt si daca este obligatoriu ca cel care vinde sa aiba cursuri de farmacie.....
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 17:02, 24 Iunie 2014
explicati naturist. este vorba de tratamente homeopate sau de produse obtinute natural (bio, etc)si folosite in alt scop decat tratament? ce doriti sa deschideti? pfa? srl? ii? In principal documentele necesare le gasiti pe site ONRCB dar pentru a obtine o indrumare pe forum da-ti-ne detaliile de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare magazin produse naturiste sau farmacie veterinara Dl_Sandu Dl_Sandu Pentru infiintarea unei Intreprinderi Individuale unde va functiona un magazin de produse naturiste, sunt necesare studii in domeniu?Ce avize trebuie luate ... (vezi toată discuția)
Ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist? Roxyfeio Roxyfeio Am înființat un SRL și vreau sa întreb ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist și eu am un curs in Terapii naturiste ,pot vinde la ... (vezi toată discuția)