avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist?

Am înființat un SRL și vreau sa întreb ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist și eu am un curs in Terapii naturiste ,pot vinde la magazin?
Ultima modificare: Luni, 3 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Roxyfeio , utilizator 20:12, 3 August 2020
ati primit o diploma certificata de Ministerul Muncii/ Ministerul Educatiei?
Am o diploma de la ESCC

adriandimitriu a scris:

Fiindca nu stiu ce inseamna ESCC (scuze), iata cateva informatii: un magazin naturist este echivalat cu unul care vinde produse alimentare (e vorba de suplimente). pentru aceasta, autorizatiile sunt: primarie, ISU, ITM, DSP, DSVSA. Mediu. Pentru fiecare autorizatie/ aviz/ acord trebuie sa depundeti cate un dosar. Dosarele contin documente diferite, consultati site-urile autoritatilor. In fiecare dosar va asumati niste obligatii de bune practici, igiena, etc. Daca veti vinde doar produse preambalate lucrurile sunt ceva mai simple.
Daca diploma dvs nu e agreata (e motivul pentru care v-am intrebat), atunci veti angaja un lucrator comercial pentru produse alimentare. In magazinul dvs nu veti face tratamente/ nu veti acorda consultatii. Succes!

adriandimitriu a scris:

Nu ,este emisă de Eurocor firma unde am făcut cursul ,nu scrie pe ea ministerul muncii /educației

Este emisă de Eurocor ,ESCC este școala europeană pentru cursuri prin corespondenta Olanda

adriandimitriu a scris:

Fiindca nu stiu ce inseamna ESCC (scuze), iata cateva informatii: un magazin naturist este echivalat cu unul care vinde produse alimentare (e vorba de suplimente). pentru aceasta, autorizatiile sunt: primarie, ISU, ITM, DSP, DSVSA. Mediu. Pentru fiecare autorizatie/ aviz/ acord trebuie sa depundeti cate un dosar. Dosarele contin documente diferite, consultati site-urile autoritatilor. In fiecare dosar va asumati niste obligatii de bune practici, igiena, etc. Daca veti vinde doar produse preambalate lucrurile sunt ceva mai simple.
Daca diploma dvs nu e agreata (e motivul pentru care v-am intrebat), atunci veti angaja un lucrator comercial pentru produse alimentare. In magazinul dvs nu veti face tratamente/ nu veti acorda consultatii. Succes!

Alte discuții în legătură

4729 frezii frezii Buna ziua,am infiintat o firma noua,cu acest cod caen:4729:comert cu amanuntulal altor produse alimentare,in magazine specializate(inclusiv produse ... (vezi toată discuția)
Caen 4719 comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare Cristian05 Cristian05 Buna seara, ma intereseaza daca pe CAEN 4719 pot sa vand cateva categorii de produse: - sucuri imbuteliate, croissante, chipsuri, ciocolata si alte produse ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)