avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist?

Am înființat un SRL și vreau sa întreb ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist și eu am un curs in Terapii naturiste ,pot vinde la magazin?
Ultima modificare: Luni, 3 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Roxyfeio , utilizator 20:12, 3 August 2020
am inteles. daca va uitati pe site-ul Eurocor veti vedea ca unele cursuri sunt AUTORIZATE, precum si formatul diplomelor recunoscute de Min Muncii sau Min Educatiei dupa caz. cercetati daca se potriveste cu a dvs.
adriandimitriu a scris:

am inteles. daca va uitati pe site-ul Eurocor veti vedea ca unele cursuri sunt AUTORIZATE, precum si formatul diplomelor recunoscute de Min Muncii sau Min Educatiei dupa caz. cercetati daca se potriveste cu a dvs.
[/qu

Va mulțumesc .
O seara buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4729 frezii frezii Buna ziua,am infiintat o firma noua,cu acest cod caen:4729:comert cu amanuntulal altor produse alimentare,in magazine specializate(inclusiv produse ... (vezi toată discuția)
Caen 4719 comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare Cristian05 Cristian05 Buna seara, ma intereseaza daca pe CAEN 4719 pot sa vand cateva categorii de produse: - sucuri imbuteliate, croissante, chipsuri, ciocolata si alte produse ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)