avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde depun dosarul de somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde depun dosarul de somaj?

Buna ziua,

Vreau sa stiu unde anume depun dosarul de somaj?!
Locuiesc in sectorul 1.
O adresa mi-ar prinde f bine,va rog!
Cel mai recent răspuns: Josephine_Morrani , utilizator 09:09, 11 Mai 2009
ALOFM sect.1, str. Spataru Preda nr.12, Corp cladire D, tel.: 021.3118507, 021.3118508.
Multumesc frumos pentru raspuns,nu eram sigura de adresa respectiva.
Va doresc o zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa unde se depun actele pentru soamaj sector 2 RuxandraSidoric RuxandraSidoric Buna ziua, Dupa cum reiese din titlu, doresc sa stiu unde trebuie sa ma prezint, pentru a putea depune actele pentru indemnizatia de somaj. Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)