avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adresa unde se depun actele pentru soamaj sector 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adresa unde se depun actele pentru soamaj sector 2

Buna ziua,

Dupa cum reiese din titlu, doresc sa stiu unde trebuie sa ma prezint, pentru a putea depune actele pentru indemnizatia de somaj. Locuiesc in sectorul 2, iar firma la care am lucrat, are sediul social in sectorul 5.

Va multumuesc anticipat pentru raspunsuri,

O zi superba!

Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
RuxandraSidoric, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:55, 8 Mai 2015
Adresa : Bucuresti, Str.Spataru Preda nr.12 (corp cladire A)

Mijloace de transport RATB tramvaiul 11 si 25, statia Spataru Preda
Telefon/Fax : 021.313.24.46
Telefon: 0758.102.142, 0758.102.152
E-mail: alofm@s2.anofm.ro

[ link extern ]

[ link extern ]
Actele pentru somaj se depun la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun dosarul de somaj? Josephine_Morrani Josephine_Morrani Buna ziua, Vreau sa stiu unde anume depun dosarul de somaj?! Locuiesc in sectorul 1. O adresa mi-ar prinde f bine,va rog! (vezi toată discuția)
Depunerea dosarului pentru somaj Marian09 Marian09 Buna ziua! Sunt din proaspat absolvent de master, din Bucuresti, sector 3. As dori sa- mi depun dosarul pentru somaj, dar nu stiu unde anume sa-l depun ( ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Rusu Adriana Rusu Adriana Buna ziua! Din pacate mi-am schimbat locul de munca nestiind ce va urma pe data de 2-03-2020,, am primit de la angajator o motificare de incetarea raportului ... (vezi toată discuția)