avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunerea dosarului pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunerea dosarului pentru somaj

Buna ziua! Sunt din proaspat absolvent de master, din Bucuresti, sector 3. As dori sa- mi depun dosarul pentru somaj, dar nu stiu unde anume sa-l depun ( adresa). Iar acel certificat fiscal, trebuie luat de la adm. fiscala, care iarasi nu stiu adresa. Daca a-ti putea sa-mi dati aceste 2 adresa v-as fi recunoscator.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:24, 2 August 2010
adm fin sector 3 este in str lucretiu patrascanu nr 10
Agentia de Ocupare a Fortei de Munca, sector 3:
Bucuresti, strada Tabacarilor nr.20, sector 4
(in spatele Intreprinderii Pionierul, de la Pasajul Marasesti pe Splaiul Unirii -a doua strada pe dreapta)

Mijloace de transport RATB autobuz 312, statia Dambovita S.A.

Telefon/Fax : 021.331.20.20, E-mail: sector3@ajofm.anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar somaj MariaBurcu MariaBurcu In cateva zile expira contractul meu de munca si doresc sa primesc somaj. Ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Unde se depune dec 392? analici analici Buna ziua va rog stie cineva unde se depune dec 392 pentru jud Ilfov loc.Popesti Leordeni.Va multumesc (vezi toată discuția)
Traducator autorizat de mj lucylucy lucylucy Fiul meu a primit autorizatia de traducator si interpret de la MJ.Ca sa poata desfasura o activitate independenta in aceasta directie,care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)