Sintagma "demisie la zi" nu exista reglementata in Codul Muncii.
Demisia poate fi cu sau fara preaviz.
Regula in materie de incetare a contractului individual de munca din initiativa salariatului este incetarea dupa expirarea unui termen de preaviz, in conditiile art. 81 C. muncii. Prin exceptie, contractul individual de munca poate inceta prin demisie fara preaviz numai daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca(art.81 alin.8 C.mun.).
Demisia opereaza incetarea contractului de munca, in mod unilateral, fara a fi necesara aprobarea acesteia de catre angajator.
Angajatorul este obligat sa inregistreze demisia salariatului. Refuzul angajatorului de a inregistra demisia da dreptul salariatului de a face dovada acesteia prin orice mijloace de proba.
Refuzul angajatorului de a inregistra demisia constituie contraventie sanctionata de catre ITM cu amenda de la 1.500 lei la 3.000 lei, potrivit art.260 alin1 lit.n C.mun.
Cerere demisie
lovdreams
Buna ziua.De mai multi ani lucrez ca montator mobila.De o perioada ( aprox. 1 an ) imi iau salariile doar prin reclamatii ITM sau tribunal.Acum mi-am gasit alt ... (vezi toată discuția)