avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenzi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenzi

in cate zile trebuie sa ajunga P. V-ul la destinatar de la Politie ,este stabilita o perioada anume ?
Cel mai recent răspuns: celestin72 , utilizator 21:27, 24 Iunie 2014
P-v trebuie comunicat in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii.
Daca nu este comunicat in acest termen intervine prescriptia executarii sanctiunii.
in cazul meu am fost sanctionat pe Data de 23 05 si am primit P. V-ul astazi find 24 06 data postei ,aici am o nelamurire , ca trebuie sa duc P. V-ul la Judecatorie ca am inaintat Contestatie la P. V.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta administratia finantelor publice tulcea! corinabaluta corinabaluta buna! va prezint o speta care imi da ceva semne de intrebare privind procedura: la data de 12.02.2009 AFP Tulcea a intocmit un proces verbal de constatare si ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere fara drept de circulatie celestin72 celestin72 Vineri 23 05 dupa trecerea barierei din localitatea Dragalina jud Calarasi am fost oprit de un echipaj de la Politia rurala din localitate. motivul nu am ... (vezi toată discuția)
Termen comunicare proces verbal contraventie stefanut stefanut \"Executarea sanctiunilor contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de ... (vezi toată discuția)