Buna ziua.Intr-o institutie publica , functionarului public atunci cand ii sunt incalcate drepturile si nu este lasat sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu de catre primar , cui sa se planga ?
Am fost primita o data de domnul prefect dar nu am obrajul asa de gros ca sa-l mai necajesc inca o data.:((
Am facut somatie unui cetatean al comunei sa intre in legalitate cu constructia si primarul a scris pe somatie ca nu este nevoie de autorizatie atunci cand se schimba forma acoperisului unei case si materialul acesteia ( din tigla in tabla ).Vorbeste foarte urat , face discriminare intre salariati (mi-a alocat numai 60min pe mobil eu fiind la urbanism si trebuind sa dau multe telefoane , la unii colegii dandu-le 150 min , 200 min ) si multe altele.
Discriminari de acest gen se fac in toate primariile. Sefii primesc telefoane de serviciu, unii cu un nr. de minute mai mare, altii nu un alt nr.de minute dar mai mic, unii cu mesaje, altii deloc, unii cu spor de 75% la salariu, altii cu nimic, in functie de cum se crede de cuviinta de catre staf. Asta nu se poate contesta intrucat se presupune ca primarul este cel care imparte painea, acum ca se primeste o felie intreaga sau numai niste firimituri, nu avem dreptul la contestatii, intrucat tot mai des auzim ca,, asteapta si altii la coada iar celor care nu le convine pot pleca,,. Eventual puteti depune, in scris, o plangere mai intai in atentia primarului, in atentia sindicatului(daca aveti), dupa care in contencios, dar sa ne tineti la curent daca si ati primit castig de cauza sau nu. Nu de alta dar puteti sa deschideti un drum pe care ulterior sa aiba curajul si altii sa-l batatoreasca. Succes!