Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate da autorizatie de construire pentru demolarea unui gard despartitor si construirea altuia de catre vecinul meu atata timp cat este o actiune in justitie pentru revendicare (anterioara acestei demolari/construiri) - vecinul acaparandu-mi alta suprafata de teren pe alta latura) si o plangere penala nesolutionata pentru distrugere, violare de domiciliu si tulburare de posesie.
Multumesc.
Acelasi vecin il am pe doua laturi unde mi-a demolat si construit gardul despartitor. Dupa prima demolare/construire am actionat in instanta civila; la cateva luni a demolat si celalalt gard si atunci am facut plangere penala. La constatare a fost chemat politistul (cand se demola gardul) care a refuzat sa faca proces verbal constatator motivand ca trebuie sa fac plangere prealabila. Primaria fiind sesizata a constatat ca nu s-a construit/demolat nimic. Inspectia de Stat in Constructii a constatat ca vecinul a construit garaj si gard despartitor fara aurorizatie atentionand primaria pntru intrarea in legalitate sau demolarea constructiilor. Primaria i-a dat vecinului amenda si termen 1 an pentru intrarea in legalitate. Deoarece nici procesul civil nici plangerea penala nu s-au rezolvat m-am adresat politiei municipale care a constatat tergiversarea cercetarilor, sanctionarea vinovatilor(politistul care a avut dosarul si seful lui) si a trimis cauza procurorului. Am revenit cu petitie la primarie (dupa un an si jumatate) unde mi s-a raspuns ca a fost eliberata autorizatie de construire la aprox. 3 saptamani dupa cererea mea. Va rog sa-mi spuneti daca se putea elibera autorizatie de construire pentru gardul despartitor atata timp cat eu am sesizat si primaria si instanta civila ca mi-a intrat pe proprietate acaparandu-mi o portiune din ea.
Multumesc.
Gard despartitor
ion04
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in aplicare o constatare a Inspectoratului de Stat in Constructii care, in urma aesizarii ... (vezi toată discuția)