avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie biroul investigatii criminale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie biroul investigatii criminale

Buna ziua!

Am primit azi o citatie de la Biroul Investigatii Criminale, inmanata de niste domni de la Politie cum ca, sa ma prezint la o sectie de politie din Bucuresti, in data de...

La rubrica "In calitate de", este trecut doar "audieri".
La rubrica "in cauza privind", este lasat liber.

Am un nr de dosar,un nr de telefon si un interior la care am sunat in mod repetat dar nu raspunde nimeni.

Sunt chemat in calitate de martor,invinuit... despre ce este vorba?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:35, 26 Iunie 2014
din moment ce nu va este specificat inseamna ca nu sunt nici ei lamuriti. va sfatuiesc sa va prezentati insotit de un avocat, si asa drepturile dvs vor fi protejate
Multumesc frumos,asa o sa fac.

Totusi,nu ar fi trebuit macar sa se specifice despre ce fapta este vorba?
Bineinteles ca trebuie sa cuprinda calitatea în care sunteti citat şi indicarea obiectului cauzei,denumirea organului de urmărire penală care emite citaţia, data emiterii,numărul dosarului etc., dar asa le place lor sa fie mai misteriosi.
Vor sa aiba avantajul deba lua prin surprindere.
Si dvs. o puteti face daca mergeti cu avocat.
Veti la egalitate dar veti avea avantajul surprizei si posibilitatea ca avocatul sa actioneze rapid...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la serviciul de investigare a fraudelor ioanavr ioanavr Am primit o citatie de la serviciul de investigare a fraudelor care mi-a fost inmanata de catre politia comunitara a orasului .Aceasta citatie nu are numar de ... (vezi toată discuția)
Instiintare imposibilitate inmanare citatie Andra1980 Andra1980 astazi pe usa apartamentului am gasit o citatie care suna astfel: in conf cu art 260 si 261 din cod de proc penala va instiintam ca la data de .... am procedat ... (vezi toată discuția)
Este posibil să se ceară plângere penală fără specificarea învinuitului? Iunona Iunona Când m-am întors din concediu am găsit o citatie de la poliție, ca martor într-un dosar penal. Dubios mi s-au părut următoarele: - când am ajuns ... (vezi toată discuția)