avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefon mobil

Buna ziua.
Acum 2 luni am achizitionat un telefon mobil Samsung Galaxy S4 mini de la un operator de telefonie mobila din Buc., impreuna cu un contract de 23 euro/luna timp de 2 ani.
La numai cateva zile de la utilizarea telefonului am constatat ca am probleme cu semnalul, m-am prezentat la magazinul respectiv si nu au stiu sa imi spuna despre ce este vorba. Precizez ca am 3 colegi de birou cu acelasi tip de telefon, dar nu au probleme de genul acesta. Mai mult decat atat, datorita faptului ca telefonul probabil cauta semnal mereu, bateria ma tine doar 7-8 ore, in conditiile in care nu am niciun fel de aplicatie activa si nici nu folosesc internetul absolut deloc.
Ce pot face in aceasta situatie? In baza garantiei se poate elibera un telefon nou? Ideea este ca nu as vrea sa il las in service la Samsung, pt ca nu am certitudinea ca ulterior voi ridica telefonul nou pe care l-am schizitionat sau ca nu i-au fost inlocuite alte componente noi.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:13, 25 Iunie 2014
Nu se poate elibera aparat nou decat in situatia in care unitatea service elibereaza negatie ca defectiunea constatata la aparat nu poate fi remediata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil "nedestinat pietei europene" benji1 benji1 In septembrie 2014 am achizitionat de la magazinul EMAG un telefon mobil SAMSUNG I9192 Galaxy S4 mini Dual Sim 8GB. In ultima perioada bateria a inceput sa se ... (vezi toată discuția)
Garantie samsung galaxy s5 in contact cu apa beast_yoo beast_yoo Buna seara, Acum 2 luni am cumparat un telefon Samsung Galaxy S5 de la Vodafone... In garantie ascest telefon are specificatia \\"Rezistent la apa\\"... am ... (vezi toată discuția)
Probleme la garantie dany200311 dany200311 Salut. Am luat un telefon Huawei Ascend P6 in noiembrie 2013 si are garantie pana in noiembrie 2015 pret de achizitie 1450 lei In data de 29 .01.2015 am ... (vezi toată discuția)